joi, 10 iunie 2010

Homeopatie

Homeopatie introducere .
Ce este medicamentul homeopat ?
nEste informatie . Prin dinamizarea solutiei ce contine substanta toxica, moleculele de apa se structureaza si legaturile de H-H, vor prelua/pastra informatia/ simplist spus amintirea despre substanta toxica respectiva .
nAceasta informatie este pastrata de legatura H - H , a la long si pentru facilitatea administrarii in practica curenta, se foloseste impregnarea pe granule de lactoza .
nAceste granule de lactoza impregnate cu solutia din toxicul respectiv ( Mercur, Arsenic, Stramonium, etc ) se administreaza pacientului ce are simptome ca si cum ar fi intoxicat cu substanta respectiva si pe care medicamentul homeopat le antidoteaza .
nCum actioneaza medicamentul homeopat ?
nSimplu, administrarea pe limba este pentru a actiona pe receptorii linguali ce transmit informatia la creier si sub aceasta actiune din Hipotalamus are loc o eliberare de neurotransmitatori, adica niste amine biogene care in cantitati mici functioneaza ca o farmacie proprie, pe care toate organismele mamifere o au la dipozitie sa se autovindece .
nIn conditii de stress psihic, chimic, microbiologic, viral, etc aceste zone hipotalamice sunt blocate si nu mai descarca neuromodulatori in cantitati suficiente, situatie in care organismul nu se poate auto-vindeca .
Practic medicamentul homeopatic functioneaza ca un anti-virus informational ce redreseaza acest sistem propriu de reparare vindecare .
Pentru aceasta pledeaza insasi experimentele lui Hahnemann din ultimii ani de viata, cand acesta recomanda pacientilor prize nazale, informatie adresata receptorilor din mucoasa nazala.
In concluzie medicamentul homeopat este o informatie pe care organismul uman o primeste, o recunoaste sau nu de buna ( de aceea medicamentul homeopat nu are efecte secundare ) si descarca acesti neuromodulatori/amine biogen ce inervin in procesul de autovindecare .
In legatura cu cate granule sunt necesare pentru o priza, citez cazul unei paciente ce a luat doar o singura granula pe zi .
I-am dat personal tratamentul in plicuri pentru 7 zile . Fiecare plic continea 5 granule si i-am recomandat sa ia un plic pe zi si dupa o saptamana sa revina la control .
A revenit dupa o luna .
Am intrebat-o de ce a revenit dupa o luna si mi-a zis : am luat o granula pe zi si de abia cum le-am terminat .
Atunci am inteles, ca nu numarul granulelelor conteaza, ci informatia .
Pacienta se simtea OK si cu o singura granula luata pe zi .
Teoria e una si practica e alta . Avem obligatia de a respecta medicina homeopatica, asa cum a scris-o Hahnemann parintele homepatiei . Medicul ce recomanda medicatia homeopatica trebuie sa ii faca o anamneza complexa pacientului luand in calcul atat simptomele clinice, cat si cele de laborator, inclusiv investigatiile fizice .
2. Utilitatea tratamentelor acupuncturale, homeopate, fitoterapice si dietoterapice in sustinerea starii generale a pacientului canceros
Acum exista realmente posibilitatea de a surprinde cancerul in stadiul zero asa zisa diateza cancerinica a homeopatilor.
De ce este important aceasta?
1.in acest stadiu cancerul este perfect tratabil in proportie de 100 % ,numai cu tratament homeopatic si regim igeno-dietetic.
2.tratind diateza cancerinica am avut sute de rezultate pozaitive in diverse afectiuni fara o cauza aparenta s-au care nu raspundeau la tratamentele obisnuit

http://starchoicesrl.webs.com/


Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.

Niciun comentariu:


Share/Bookmark