joi, 14 ianuarie 2010

Spondiloza cervicala tratament homeopat si fitoterapic

Utilizarea formulei chinezesti din plante denumita Kang Gu in tratamentul de durata a spondilozei cervicale

Pacienta L.C, in varsta de 49 ani, DIAGNOSTIC : SPONDILOZA CERVICALA .

avand in antecedente personal : diverse afectiuni : mastoza chistica, chisturi ovariene, stafilococie, herpes, sindrom dyspeptic

se prezinta la consult cu un sindrom brahialgic : durere pe bratul stang cu punct de start de la nivelul coloanei cervicale, insotite de amorteala si slabiciune in brat , precum si ameteli la miscarile de rotatie a capului.

Durerile sunt aggravate de efort, de frig, de anumite pozitii .

Are intoleranta la frig, curenti de aer .

Examenul radiologic arata numeroase osteofite si protruzii ( deplasari de disc cervical ) .

Examenul tomografic confirma deplasarile discurilor cervicale in canal si gravitatatea cazului, expusa la riscul de paralizie a membrului superior stang, fiind propusa pentru interventia chirurgical ace o speria evident .

I-am raspuns ca nu ii garantez ca o pot ajuta, dar merita incercat, avand in vedere efectele secundare precum si riscul postoperator ca si la alte nivele cervicale sa se produca hernie de disc .

A solicitat tratament acupunctural si homeopathic, proceduri pe care I le-am efectuat cu intermitente din cauza serviciului ei, precum si a faptului ca era din provincie .

Dupa ameliorarea simptomatologiei si intrucat era din provincie, am decis a-I recomanda produsul fitoterapic chinezesc Kang Gu .

Dupa 3 luni de tratament in care pacienta mea a luat cate 4 comprimate de Kang Gu, s-a simtit destul de bine pentru a nu mai lua in calcul interventia chirurgicala.

I-am recomandat sa mai ia inca 3 luni si sa vina la control .

Disparusera paresteziile, amortelile, durerile si ameteala, pacienta avand o stare fizica si psihica foarte buna . I-am recomandat din nou tomografie, dar ca orice pacient care scapa de boala, nu a inteles rostul acestei investigatii scumpe .

Nu a fost singurul caz in care acest produs chinezesc din plante numit Kang Gu si-a dovedit eficacitatea, dar in administrare a la long .

Faptul ca dupa un an de pauza pacienta a revenit intrucat revenisera durerile si amortelile, dar de intensitate mult redusa fata de primul puseu m-au determinat a-i recomanda din nou acelasi produs Kang Gu si efectul benefic a aparut intr-un timp mai scurt de o luna .

Concluzii : produsul fitoterapic Kang Gu este o formula de plante chinezesti utila, dar din pacate este necesar un timp de minim 6 luni de tratament pentru a se instala un efect de durata

Nu este un panacea universal si in puseu acut este recomandat tratamentul acupunctural, homeopathic, reguli posturale, repaus .

Lipsa de efecte secundare il face de preferat altor produse chimice si nu in ultimul rand este o formule de plante care are efect si in anemie adminstrata timp de 4 luni .
Copyright
Copyright Notice
Any and all the content of our websites .
Please do not use without our prior written consent.

Niciun comentariu:


Share/Bookmark